Created By:
Emma Sik
Collecting for:
Vit jul
Allt fler barn ser inte julen som något magiskt & spännande såsom de borde & har rätt till. Allt fler barn har inte någon jultomte, klapp eller smarrig mat att se fram emot. För allt fler barn innebär julen inte mer än mörker & dötid. Då de ofta bara hamnar i skymundan & får uppleva alltmer tråkigheter.

Detta är något som verkligen berör mig på djupet. Då d under mina mindre ljusa stunder är just minnen som sprider ett leende inombords. Alla barn har rätt till att få vara just barn & skapa tokigt fina minnen ♡
Donate

100 kr
Collected

3% 3,000 kr

1
Donations

0
Days left

Recent activity

 • Emma Sik Emma Sik
  Nu inför Pepparkakans dag går jag och hundratals andra Vit jul-ambassadörer samman - hur många mysiga (och viktiga!) pepparkaksdoftande Vit jul-aktiviteter kan vi med gemensamma krafter samla in till?

  Stöd min insamling till förmån för IOGT-NTO-rörelsens kampanj Vit jul under helgen 8-9 december och få en fin Peppis-reflex som tack. Gör såhär:

  ☆ Skänk en gåva om minst 130 kr till min Vit jul-insamling den 8 eller 9 december

  ☆ Ange fullständiga kontaktuppgifter vid gåvotillfället

  ☆ Bocka i "Kontakta mig"-rutan - annars har IOGT-NTO-rörelsen inte rätt att använda din adress för att skicka ut reflexen

  Om barn nu tvunget ska ha ont i magen under julen så ska det vara för att de har ätit för mycket pepparkaksdeg – inte för att de är oroliga för att mamma eller pappa ska dricka för mycket. Tillsammans kan vi skapa fina julminnen och härliga jullovsaktiviteter för de barn som inte vill eller kan vara hemma under julen!
 • Emma Sik Emma Sik Donated 100 kr

  . ..många bäckar små ♡