Skapad av:
Lina Selvén
Samlar in till:
Lokal verksamhet
Junis i Kronoberg arrangerar massor av verksamhet för barn varje år. Vi har läger (sommar och höst), lovaktiviteter, uppdragsjakter, discon och andra roliga aktiviteter. I sommar kommer vi även ha tipspromenad runt Växjösjön och uppdateringar med tips, utmaningar och aktiviteter på Instagram varje tisdag och torsdag för alla barn. Våra föreningar runt om i länet har teaterverksamhet, filmverksamhet och blandad verksamhet. Vi ordnar även utbildningar och utvecklande aktiviteter för våra ledare som lägger ner mycket tid och engagemang på Junis.

Covid-19 slår hårt ekonomiskt, även mot oss. Vi försöker anpassa all verksamhet efter riktlinjerna som finns och vi ser behov av att utveckla verksamheten. Vi behöver din hjälp för att kunna fortsätta arrangera och erbjuda rolig och bra verksamhet för så många barn som möjligt i Kronoberg.

Du väljer själv hur mycket du vill stötta med - vi är otroligt tacksamma för alla bidrag. Pengarna går direkt till verksamheten. Alla som skänker över 500 kr kommer att få ett diplom som tack. Tack för ditt stöd!
Ge en gåva

350 kr
Insamlat

7% 5 000 kr

3
Gåvor

0
Dagar kvar

Senaste aktivitet

 • Stefan Lindstig Stefan Lindstig Donerade 200 kr

  Lina Selvén Lina Selvén: Tack!
 • Anonym användare Anonym användare Donerade 100 kr

  Lina Selvén Lina Selvén: Tack!
 • IOGT-NTO-rörelsen insamling IOGT-NTO-rörelsen
  Så roligt att ni är igång med er insamling - heja er! Har ni frågor eller funderingar kring insamlingen är ni alltid välkomna att höra av er på info@iogtntororelsen.se Varma hälsningar, Anna på IOGT-NTO-rörelsen
 • Lina Selvén Lina Selvén Donerade 50 kr

  Viktig verksamhet för att barn ska ha en rolig, utvecklande och meningsfull fritid!