Ett härligt sommarlov för alla barn

Alla barn ska ha ett riktigt härligt sommarlov. Glass i stora lass, sand mellan tårna och skrattanfall tills man kiknar. Det vill vi kämpa för - tillsammans med dig.

Under semesterperioden ökar alkoholkonsumtionen och för barn som lever i en familj där det finns ett riskfyllt drickande blir det extra jobbigt. Kompisar reser bort och trygga frizoner som skola och fritidsaktiviteter försvinner. I genomsnitt 4-5 barn i varje skolklass i Sverige har det så.

Vi kan göra skillnad. Genom att anordna aktiviteter och läger runt om i hela Sverige ser vi till att fler barn och unga får leka, busa och längta till sommarens äventyr. Förra året anordnade vi över 70 läger och nådde över 3 000 barn och unga. I år har vi laddat upp med minst lika många!

Din insamling är otroligt viktig och varje gåva är värdefull!

För att bidra till verklig förändring för barnen stöttar vi även vuxna med bland annat alkoholrådgivning och kamratstöd. Det är superviktigt att dessa två delar går hand i hand. Din gåva går därför både till våra sommarläger och till insatser för att stötta den som vill komma ur ett missbruk eller beroende. Kombinationen av långsiktigt förebyggande och akuta insatser, här och nu, är vårt framgångsrecept.

Tusen tack för att du är med och räddar liv!

21 500 kr
Insamlat


13
Insamlingar

108
Gåvor