Tillsammans gör vi julen till barnens högtid! Genom att starta en egen insamling är du med och möjliggör hundratals aktiviteter för barn och unga under jullovet. Aktiviteterna utgör en trygg frizon där de kan slappna av och bara vara barn för en stund. De får många skratt och härliga minnen, ett jullov som de kan glädjas åt och se fram emot.

Din insats ovärderlig!

När samhället stänger ned, när lamporna på fritidsgården släcks, när vaktmästaren låser porten till skolan och går på julledighet – då behöver vi finnas där. Och göra julen till barnens högtid.

Antalet barn och unga som möter julen med en klump i magen är alldeles för många. I Sverige lever fyra till fem barn per skolklass i hem där någon vuxen har en riskfylld alkoholkonsumtion. Många av dem känner oro, inte glädje, när jullovet närmar sig. För dessa barn är Vit jul-aktiviteterna inte bara ett roligt avbrott i vardagen – de är livsviktiga. Och du kan vara med och se till att fler barn får ta del av aktiviteterna och att fler barn får fina julminnen!

Bli en superhjälte du också!

Att starta en egen insamling är enkelt och fantastiskt roligt. Du registrerar din sida här och sprider den sedan till vänner, släkt, kollegor… ja, alla som vill vara med och skapa fina julminnen för barnen. Vi tar hand om tekniken och all hantering av gåvorna, och stöttar dig med tips och råd under hela insamlingen. Tillsammans peppar vi fler att vara med och göra julen till barnens högtid.

138 778 kr
Insamlat


44
Insamlingar

726
Gåvor