Var med och bygg upp sommarens viktigaste läger!

Var med och bygg upp sommarens viktigaste läger!

Sommarens viktigaste läger är det som blir av – och du gör det möjligt.

Under semestern dricker många vuxna mer, samtidigt som trygga rutiner försvinner när skolor stänger för sommaren. För de barn som har det tufft hemma känns sommarlovet därför väldigt, väldigt långt. Att komma iväg på ett dagläger i sommar kan för dessa barn och unga innebära ett livsviktigt andningshål.

Ett roligt läger hjälper till att skingra oro och låter barn vara barn. Här finns schyssta kompisar, skratt, och massor av bus. På ett läger finns det också alltid trygga, närvarande vuxna att prata med - för vi slutar aldrig kämpa för att varje barn ska ha en trygg vuxen.

Men på grund av corona-krisen och rådande säkerhetsläge så krävs ett stort omställningsarbete för att barn inte ska behöva se sina efterlängtade aktiviteter ställas in. Genom att satsa på dagläger utan övernattning, utomhusaktiviteter, mindre grupper och digitala aktiviteter ser vi till att våra sommarläger är trygga platser ur alla aspekter – även när annat känns otryggt. Din insamling gör den här omställningen möjlig!

Av samma skäl som utmaningarna kring sommarlägren ökar, så ökar också behoven av dem. Det viktigaste lägret är med andra ord det som faktiskt blir av - därför är din insamling viktigare än någonsin.

40 515 kr
Insamlat


18
Insamlingar

164
Gåvor